آموزش کشت قارچ خوراکی دکمه ای و صدفی

سی دی و کتاب آموزشی در زمینه کشت قارچ خوراکی

آموزش کشت قارچ خوراکی دکمه ای و صدفی

سی دی و کتاب آموزشی در زمینه کشت قارچ خوراکی

آموزش کشت قارچ خوراکی دکمه ای و صدفی

سی دی آموزشی کشت قارچ خوراکی
یادگیری کشت قارچ دکمه ای
یادگیری کشت قارچ صدفی
فروش انواع کتاب کشت قارچ

تلفن دفتر : 66475572
همراه : 09392167157

ثبت سفارش از طریق ارسال آدرس به شماره همراه

بایگانی
  • ۰
  • ۰

 بذر قارچ


طریقه و روش تهیه بذر قارچ


برای تهیه بذر قارچ ابتدا دانه های گندم مرغوب را شسته ویک شب آن را خیس می کنند ، سپس آب آن را عوض کرده ودانه های خیس خورده را به خوبی در آب می جوشانند تا کاملاً نرم شود، آب اضافی را تخلیه وگندم ها را روی سطح  صاف پارچه ای یا توری پهن می کنند تا آب موجود در سطح آن ها کاملاً تبخیر شود.


به منظورجلوگیری از لیز شدن و به هم چسبیدن دانه ها به میزان % 2 پودر کربنات کلسیم به آنها افزوده وبه خوبی مخلوط می کنند و آنها را تا 4.3 حجم در شیشه  1.5 لیتری یا 0.5 لیتری تمیزمی ریزند،شیشه ها را با درپوشهای پنبه ای محکم پوشانده و پس ازقراردادن یک لایه ورق آلومینیوم روی آن،به مدت 1ساعت در حرارت 121 درجه سانتیگراد و فشار 15 پونه استریل می کنند.کیسه های پلاستیکی را تا نصف ازگندم های آماده شده پرمی کنند،یک حلقه ی آلومینیوم را به قطر و ارتفاع 5 تا 4 سانتیمتر تهیه کرده و دهانه ی کیسه را ازداخل آن عبورمی دهند سپس لبه های آن را روی حلقه برگردانده و به کمک نخ روی حلقه محکم بسته می شود.پس از استریل کیسه ها،با شیشه ی حاوی دانه ی گندم عمل تلقیح را با دقت کامل و در شرایط استریل انجام می شود. برای تلقیح شیشه ها یا کیسه ها را در محل مناسب با حرارت 25 درجه ی سانتیگراد نگهداری می کنند.

آموزش پرورش قارچ


در این شرایط پس از 10 تا 20 روز میسیلم در تمامی توده ی بذر نفوذ کرده وبذر برای استفاده بر روی بسته آماده است. مصرف سریع آن پس از آماده شدن بهتر است زیرا توده های میسیلم قارچ با گذشت زمان و درموقع استفاده ،سبب یکنواختی درسطح بسته خواهد شد.


آموزش تصویری پرورش قارچ


دیدن سرفصل های آموزشی مجموعه کامل پرورش قارچ  و خرید با کلیک روی همین لینک

نظرات (۹)

  • پوریا زندی
  • سلام وب خوبی داری موفق باشی خوشحال میشم به منم سر بزنی ونظرت رو در مورد وبم بگی
    خوب بود فقط نفهمیدم این مال بذر صدفی بود یا دکمه ای بهتره بدونیم واسه کدومه واگه مکنه روش تولید بذر دکمه ای و صدفی رو جدا توضیح بدید
  • خرید ممبر تلگرام
  • ممنون از سایت خوبتون
    سلام خسته نباشید
    این توضیحی که دادین یعنی فقط بذرقارچ تولید میشه؟!اگه فقط بذرش تولید میشه چجوری بعدش بایدبکاریم؟؟واگه هم باهمین کار قارچ در میاد بگین لطفا

    سلام و خسته نباشید .اگه میشه لطفا با فیلم یا تصویر مرحله به مرحله تهیه بذر و گاشت رو هم بذارید.من روش روش استریل بذر قارچ را از روی توضیحات متوجه نمیشم.ممنون

    سلام.ببخشید.در مرحله اخر تهیه بذر ،وقتی اونو رو نوکیسه به مدت ده تا بیست روز نگه داشتیم بعد از کیسه بیرون میاریم وبعد دانه هارو خشک کنیم یا ن،اونارو تو بستر بکاریم؟؟

    نظریه دیگر دانشمندان و محققان دانمارک و اروپایی این است که در صورت تلقیح اولین اسپرم بر آگار، کاملا لایه اسپان به دست آمده در پلیت را میتوانیم آن را به بذر گندم تلقیح داد و اولین بذر بدست آمده را در در ده کیسه بذر دیگر تلقیح میدهیم. البته تولیدی ها و محققان امروزه اولین تلقیح آگار به بذر را کافی میدانند. در نتیجه این تحقیقات بنده اصول کشت سالهای گذشته را صحیح میدانم. ولی تجربیات و تحقیقات نشان داده است که حتی اگر هیچ انتقال بذری هم انجام نگیرد، باز هم میتوانیم بهترین بازدهی را داشته باشیم. بنده در قبال نوشته ها پاسخگو هستم و در صورت هر نوع ترید از طریق طریق واتساپم میتوانید تماس بگیرید. Machrumsapo با سلام. بنده با دیدگاه شما کاملا مخالفم. برای تولید اسپان تجهیزات ساده از قبیل هود و اندیکاتور و دیگ استریزاسیون و یک فریزر کوچک و حتی خانگی میتوان شروع کنیم. حتی اگر بجای هود از جعبه بسته ای استفاده کنید، باز امکان تولید اسپان و بذر قارچ وجود دارد. معمولا برای بازدهی بیشتر و کیفیت بهتر و میسلیوم مقاومتر باید یک پلیت آگار و یا لیکوئید کالچر و یا سرم تزریق و یا تکه برداری اسپان زنده را در چندین مرحله تلقیح دهیم و نوع تکه برداری ها متفاوت را در پلیت آگار کشت دهیم. بعد از سپری کردن این مراحل ما به ریشه های میسلیوم تازه و با قدرتی می رسیم. بعد از ۵ تا ۶ عمل تلقیح شما میتوانید نمونه نژاد برتر را در لوله های حاوی عسل و مالت و یا آگار دوباره کشت میدهید. در صورت رشد اسپان داخل لوله برای نگهداری طولانی مدت لوله حاوی اسپان رو در دمای ۰ تا ۳ درجه در فریزر نگهداری میکنیم. حتی ما میتوانیم پلیت حاوی اسپان با پلیت را به همین شیوه در سردخانه برای مدت یک و یا دو سال هم نگهداری کنیم. لیکوئید کالچر به دست آمده که بعد از یک هفته در مایع مالت و مواد مغذی رشد کرده رو از طریق سرم به گندم های استرلیزه شده در زیر هود و یا جعبه ای کاملا ضدعفونی شده عمل تلقیح را انجام میدهیم و کیسه های بذر حاوی اسپور را در اندیکاتور در دمای ۲۲ تا ۲۴ نگهداری کنیم و با وجود رشد میسلیوم در کیسه ها یا آنها را بر روی بستر کمپوست کشت میکنیم و یا آنها را در دمای ۰ تا ۳ نگهداری میکنیم تا زمانی که شرایط کشت فراهم شود. بنده دکتر نیلس هانسن در تولید اسپان قارچ به مدت ۲۲ سال در این زمینه فعالیت می کنم و در صورت تردید بنده از طریق واتساپ جوابگو شما هستم. ۰۰۴۵۵۰۱۰۵۸۵۵ با تشکر DR. Niels Hansen Machrumsapo   

    این واس پرورش قارچ دکمه ای؟؟؟

    سلام. خیالی هم عالی..  ممنون از وقتی که میزارید. 

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی